Menu
BgBowling

Турнир от Регионална Лига “Плейграунд” – 09.06.2018г

Регламент за Турнир от Регионална Лига “Плейграунд” – 2018 г.

Място: Боулинг зала “Плейграунд” – Бургас
Дата на провеждане :09.06.2018г. 09:30 часа Квалификации
Финална част – веднага след квалификацията
Мазане 43 ft. – маже се преди квалификацията.
ВХОДНА ТАКСА – 15 ЛВ.

1. Първа фаза – квалификации – 3 игри:
Всички записани състезатели се разпределят по жребий на четири двойки писти. Изиграват се по 3 игри в състезателен режим. За втората фаза се класират първите 8 според общият им резултат от трите квалификационни игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.
2. Втора фаза – полуфинална – 2 игри:
Класираните 8 състезатели от първата фаза се разпределят по двама на четирите двойки писти, подреждането на състезателите е според общия резултат до момента на писти от 1 до 8. Изиграват се по 2 игри в състезателен режим. Резултатите от двете полуфинални игри се прибавят към резултатите от трите квалификационни игри. За финалната фаза се класират първите 4 състезатели с най-висок сумарен сбор от петте игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.
3. Трета фаза – финал и малък финал – 1 игра:
Класираните 4 състезатели от втората фаза играят финал на две двойки писти, подреждането на състезателите е според общия резултат до момента на писти от 1 до 4. Изиграва се 1 игра в състезателен режим. Първият и вторият във временното класиране играят финал за 1-2 място, а третият и четвъртият играят малък финал за 3-4 място. При равенство във финалната игра, предимство има по-високо класираният от петте игри от първите две фази състезател.
Забележка: На деца, ненавършили 14 години, и жени се начислява хендикап от 8 точки към всяка игра.
Награди: Купи /плакети/ за първите трима състезатели.
През цялата година ще бъде водена ранглиста на всички състезатели, участвали в турнирите от лигата. Във всеки турнир победителя получава 16 т. за Ранглистата, втория – 15 т. и т.н. до класирания на 16 място – 1 т. През декември 2018 г. ще се проведе финален турнир за първите 16 състезатели в тази ранглиста.
Организатор зала PLAYGROUND-БургасВсички желаещи да участват могат да се запишат на e-mail : burgas@playground.bg, или на тел:0887205209 – Валентин Желязков . Краен срок за записване 07.06.2018г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA