Menu
BgBowling

Световно първенство за жени

Между 22-ри и 30-ти август 2019 година в Лас Вегас, САЩ ще се проведе  Световно първенство по боулинг за жени (WWC2019).
Надпреварата ще се проведе в 60-пистовият Brunswick боулинг център ” South Point Bowling Plaza”.

Българска Боулинг Федерация дава право на всички жени, редовно картотекирани състезателки по боулинг в ББФ за сезон 2018-2019 да кандидатстват за участие в WWC2019. Ако желаещите да вземат участие в WWC2019 са повече от шест, то предимство ще имат състезателките с по-предно класиране в текущата ранглиста на ББФ.

Българска Боулинг Федерация няма да се ангажира финансово с разходи, но ще съдейства административно за улесняване на начинанието.

Евентуалните участнички трябва да поемат разходите по:

Такса участие (Entry Fee) в размер на 300.00 USD

Настаняване; цени в официалния хотел за турнира на вечер с включена закуска:

South Point Hotel Casino  – единична стая $ 132.65, двойна стая $ 132.65

(състезателките не е задължително да бъдат настанени в официалния хотел, но тогава може да загубят някои от предимствата, които биха получили, ако са настанени в него).

Пътни разходи;

Разходи от лично естество;

За постигнат успех (резултати), ББФ ще премира състезателките според тяхното класиране след приключване на първенството, както следва:

За класиране сред първите 40% от всички участнички в WWC2019, ББФ ще изплати 600.00€,

а за класиране сред първите 50% от всички участнички, ББФ ще изплати 400.00€.

Общата сума на премиите, които ББФ може да отпусне за класиране в Европейското първенство не може да бъде повече от 2000.00€!

Всяка боулинг състезателка трябва да заяви желанието си писмено до ББФ на имейл info@bulgarianbowlingf.comв срок до 10 Февруари 2019 год. включително, като декларира съгласието си и приемане на гореописаните условия за участие в WWC2019 в Лас Вегас, САЩ.

След изготвяне на списъка на желаещите, ББФ ще оповести какви ще са следващите стъпки, които трябва да се предприемат по регистрацията на участничките в първенството.

За всякакви въпроси моля обръщайте се към УС на ББФ.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA