Menu
BgBowling

Регионална Боулинг Лига Бургас 2019 – “Плейграунд”

.

Място: Боулинг зала “Плейграунд” – Бургас                         

Дата на провеждане: 21.09.2019г.(събота) 09:30 часа – Квалификация

Полуфинал и Финал – веднага след последната квалификация

Мазане 38 ft. –  маже се преди всяка квалификация и полуфиналната фаза.

ВХОДНА ТАКСА:

20,00 лв. (5,00 лева от таксата на всеки участник се натрупва в награден фонд за Гранд Финала в края на 2019 година.

15,00 лв. за състезатели ненавършили 18 години

1. Първа фаза – квалификации – 3 игри:

Всички записани състезатели се разпределят по жребий на четири двойки писти. Изиграват се по 3 игри в състезателен режим. За втората фаза се класират първите 8 според общият им резултат от трите квалификационни игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.

2. Втора фаза – полуфинална – 2 игри:

Класираните 8 състезатели от първата фаза се разпределят по двама на четирите двойки писти, подреждането на състезателите е според общия резултат до момента на писти от 1 до 8. Изиграват се по 2 игри в състезателен режим. Резултатите от двете полуфинални игри се прибавят към резултатите от трите квалификационни игри. За финалната фаза се класират първите 4 състезатели с най-висок сумарен сбор от петте игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.

3. Трета фаза – финал и малък финал – 1 игра:

Класираните 4 състезатели от втората фаза играят финал на две двойки писти, подреждането на състезателите е според общия резултат до момента на писти от 1 до 4. Изиграва се 1 игра в състезателен режим. Първият и вторият във временното класиране играят финал за 1-2 място, а третият и четвъртият играят малък финал за 3-4 място. При равенство във финалната игра, предимство има по-високо класираният от петте игри от първите две фази състезател.

Забележка:  На деца, ненавършили 14 години и жени се начислява хендикап от 8 точки към всяка изиграна от тях игра.

Награди: Купи /плакети/ за първите трима състезатели.

През цялата година ще бъде водена ранглиста на всички състезатели, участвали в турнирите от лигата. Във всеки турнир победителя получава 16 т. за Ранглистата, втория – 15 т. и т.н. до класирания на 16 място – 1 т. През декември 2019 г. ще се проведе финален турнир за първите 16 състезатели в тази ранглиста. По 5 лева от входната такса за участващите в турнира състезатели навършили 18 години ще се натрупват в награден фонд за Годишния Гранд Финал.

Организатор: Боулинг зала “Playground”, гр. Бургас

Всички желаещи да участват могат да се запишат на e-mail: burgas@playground.bg,

или на тел: 0887205209 – Валентин Желязков.

Краен срок за записване 19.09.2019г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA