Menu
BgBowling

Мач между сеньори определи победителят в третия турнир на ББФ, сезон 2019-2020

Мач между сеньори определи победителят в третия турнир на ББФ, сезон 2019-2020. В решителният, последен мач от степладера се срещнаха старите познайници от финалите за сеньори през последните години – Тодор Личев от БК “Троя” и Бранислав Сергиевски от БК “Магьосниците.

Първи след шестте игри от квалификациите със среден резултат от 202,7, Тодор влезе и първи в степладера, където след него се класираха Бранко Сергиевски, Марина Стефанова БК “АТИА” и Пламен Станчев БК “Мега”. В първият мач от степладера, Марина надви над Пламен с 200:167, но в следващият си мач срещу Бранко беше “разгромена” с 265:165. Във финалния, последен мач за определяне на победителя в турнира, Тодор Личев се наложи над Бранко Сергиевски с 203:167 и грабна купата за победител в турнира.

Много добро представяне на младата надежда на българския боулинг – Любен Левичаров от БК “Страйк Мания-София”. С помощта на треньора си Диан Динев, Любчо се класира на престижното седмо място в крайното класиране, с което даде заявка за бъдещи изяви в турнирите на ББФ.

Всички резултати и класиране може да видите на www.bowlzone.eu.

Следващият турнир на ББФ от РИШ2019-2020 (елитен) е на 28.02 – 01.03.2020 год. в София, Джой стейшън боулинг.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA