Menu
BgBowling

Европейско първенство по боулинг за мъже – ЕМС2020

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО БОУЛИНГ ЗА МЪЖЕ

От 12-ти до 23-ти август 2020 година ще се проведе Европейското първенство по боулинг за мъже. Първенството ще се състои в 36-пистовия Brunswick боулинг център “Tali Bowl” Хелзинки, Финландия.

Европейското първенство за мъже (EMC 2020) е квалификация за Световното първенство по боулинг през 2021 г. и за Световните игри 2021 г.

Българска Боулинг Федерация дава възможност на всички картотекирани в ББФ боулинг състезатели мъже да се кандидатират за място в националния и отбор по боулинг за участие в Европейското първенство по боулинг за мъже в Хелзинки.

Крайният срок за потвърждение е 13-ти февруари 2020 год., като срокът в който Българска Боулинг Федерация трябва да потвърди-откаже участие е 15-ти февруари 2020 година.

При наличие на повече от шест кандидати, ББФ ще определи шестицата съгласно класирането им от най-скорошно публикувана ранглиста на ББФ.

При наличие на шест или по-малко кандидати, те автоматично ще получат право за участие в първенството.

УСЛОВИЯ:

Всеки боулинг състезател ще се самофинансира за участието си в първенството!

Очакваните разходи на всеки един участник в Европейското първенство за мъже в Хелзинки са 280.00€ за такса участие (Entry Fee) плюс разходи за хотел, транспортни разходи и разходи от личен характер.

Българска Боулинг Федерация няма да се ангажира финансово с разходи, но ще съдейства административно за улесняване на начинанието.

ББФ ще премира състезателите според тяхното класиране след приключване на първенството както следва:

За класиране сред първите 40% от участниците в Европейското първенство, ББФ ще изплати 600.00€, а за класиране сред първите 50% от всички участници, ББФ ще изплати 400.00€.

Общата сума на премиите, които ББФ може да отпусне за класиране в Европейското първенство не може да бъде повече от 2000.00€!

Всеки желаещ боулинг състезател трябва да заяви желанието си писмено до ББФ на имейл info@bulgarianbowlingf.com в срок до 13 февруари 2020 год. включително, като трябва да внесе депозит в размер на 280.00€ или 560.00 лева. Депозита може да се плати по БП по сметката на федерацията или в брой, не по-късно от 13.02.2020 год.

На 17.02.2020 год. ББФ ще публикува на сайта си списъка с желаещите да участват в Европейското първенство във Финландия през август, след което ББФ ще оповести какви ще са следващите стъпки, които трябва да се предприемат по регистрацията на националния отбор по боулинг на България в Европейското първенство.

На атлетите, които ще представят България на европейското първенство по боулинг в Финландия, депозита им в размер на 280.00€ (560.00 лева) ще бъде използван за покриване на такса участие в първенството.

Връщане на депозит:

1. Депозитът на състезателите, останали извън шестицата ще им бъде върнат след 17.02.2020;

2. Депозит няма да се връща, ако състезател подал потвърждение за участие се откаже след 15.02.2020 год.

За всякакви въпроси моля обръщайте се към УС на ББФ.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA