Menu
BgBowling

Общо събрание на ББФ

На 5 септември 2020 година в боулинг зала Джой Стейшън се проведе Общо Събрание на клубовете, членове на Българска боулинг федерация. На събранието присъстваха представители на БК „Страйк мания“, БК „Сий Страйкърс“, БК „Максим 300“, БК „Магьосниците 2005“, БК „Мега“, БК „Троя“, БК „Академик – ВВ“, БК „Корона“ и БК „НСА“.
Събранието беше водено от уважавания председател на ББФ г-н Тодор Личев. Генералният секретар на ББФ г-н Жорж Алекян запозна присъстващите със спортно-техническия отчет на ръководството на федерацията за периода 2018-2020 година. Г-н Тодор Личев запозна присъстващите с финансовия отчет на ръководството на федерацията за периода 2018-2020 година. С това мандатът на ръководството приключи.

Пристъпи се към избор на ново ръководство. След гласуване, общото събрание избра за членове на новия Управителен Съвет Радослав Тенчев, Никола Николов, Георги Димов, Георги Делийски и Дарин Траянов.

Общото събрание определи и промяна във формата на предстоящите финали на Отборната надпревара и Смесените двойки, поради обстоятелствата създадени от глобалната пандемия с Ковид-19. Анонси за двете дисциплини предстоят.

В последващо заседание на новия УС, за негов Председател бе избран Радослав Тенчев, а за Генерален Секретар – Никола Николов.

Новото ръководство на ББФ сърдечно благодари на предходния Управителен Съвет за свършената работа по време на техният мандат.

Новият УС на ББФ желае да уведоми всички атлети, че се заема активно с новоприетите си задължения, като държи да отбележи няколко важни точки:
1. След промяната в правилата за боулинг топките, считано от 01.08.2020 ползването на топка с баланс дупка не е позволено. За баланс дупка се счита всяка дупка, която не се използва за захващане на топката при всяко хвръляне. Молим всички атлети да спазват това правило, започвайки от Финалите на отборния шампионат на 19ти и 20ти Септември. Нелегалните дупки можете да запълните в прошопа на Joy Station София или при г-н Тодор Личев в Пловдив.
2. Правилата за облеклото, пушенето, пиенето и други по време на официални състезания от календара на ББФ остават непроменени и ще следим за тяхното спазване.
3. С оглед настъпилата глобална пандемия на Ковид-19, считаме, че поздравяването след всеки удар и пожелаването на успех на всеки един състезател преди началото на серията е противопоказно на познатите мерки за безопасност. Препоръчваме вербално поздравяване от безопасна дистанция, спазване на социална дистанция по време на състезанието, както и нормалните за тази ситуация хигиенни навици.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA