Menu
BgBowling

7-ми Турнир от Регионална Лига “Плейграунд”

На 27-ми септември (неделя) във Варна ще бъде проведен 7-ми Турнир от Регионалната лига “Плейграунд”. Регламента следва по-долу.

Регламент за 7-ми Турнир от Регионална Лига “Плейграунд” – 2020г.

Място: Боулинг зала “Плейграунд” Гранд Мол – Варна

Дата на провеждане : 27.09.2020г. ( неделя )

– 09:00 часа – Квалификация – макс. 12участника.

Полуфинал и Финал – веднага след квалификацията

Мазане 42 ft. – маже се преди квалификацията

ВХОДНА ТАКСА – 25ЛВ. ( 5 лв. от таксата на всеки състезател се натрупва в награден фонд за Гранд Финала в края на годината). За състезатели деца, ненавършили 18 години се събира такса – 20лв.

1. Първа фаза – квалификации – 3 игри: Всички записани състезатели се разпределят по жребий на избраните за игра писти по трима или четири състезатели на двойка писти. Изиграват се по 3 игри на една двойка писти в състезателен режим. За втората фаза се класират първите 8 според общият им резултат от трите квалификационни игри. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.

2. Втора фаза – полуфинална – 2 игри: Класираните 8 състезатели от първата фаза се разпределят по двама на писти от 3 до 6. Състезателите избират на коя писта да играят, като предимство в избора има по-високо класирания от квалификацията. Изиграват се по 2 игри в състезателен режим. Резултатите от двете полуфинални игри се прибавят към резултатите от трите квалификационни игри. За финалната фаза се класират първите 4 състезатели с най-висок сбор. Останалите 4 заемат местата от 5-то до 8-мо според сбора след тази фаза. В случай на равенство предимство има състезателя с по-висока последна игра.

3. Трета фаза – финал и малък финал – 1 игра: Класираните 4 състезатели от втората фаза играят финал на една двойка писти: 5-та и 6-та. Изиграва се 1 игра в състезателен режим. Първият и вторият във временното класиране играят финал за 1-2 място, а третият и четвъртият играят малък финал за 3-4 място. При равенство във финалната игра, предимство има по-високо класираният от петте игри от първите две фази състезател.

Забележка: На деца, ненавършили 14 години и жени се начислява хендикап от 8 точки към всяка изиграна от тях игра.

Награди: Купи /плакети/ за първите трима състезатели.

През цялата година ще бъде водена ранглиста на всички състезатели, участвали в турнирите от лигата. Във всеки турнир победителя получава 16 т. за Ранглистата, втория – 15 т. и т.н. до класирания на 16 място – 1 т. През декември 2020 г. ще се проведе финален турнир за първите 16 състезатели в тази ранглиста. По 5 лева от входната такса за участващите в турнира състезатели навършили 18 години ще се натрупват в награден фонд за Годишния Гранд Финал. Организатор зала PLAYGROUND-Варна. Всички желаещи да участват могат да се запишат с коментар към анонса във Фейсбук, или на тел: 0888921184– Цвятко Първанов. Краен срок за записване 25.09.2020 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA