Menu
BgBowling

Предпазни мерки по време на игра

С оглед на пандемичната обстановка в България, УС на ББФ желае да уведоми своите атлети за няколко нови правила, които се въвеждат при провеждане на турнир и са силно препоръчителни по време на тренировки.
1. По време на провеждане на турнир, атлетите трябва да носят предпазни маски, като е позволено свалянето им само докато са на апроуча и предстои да направят удар.
2. Забранява се общото поздравяването преди началото на серията, като насърчаваме то да остане във вербална форма, при спазена дистанция от поне 2 метра.
3. Забранява се физическото поздравяване между играчи след удар, като насърчаваме то да остане във вербална форма, при спазена дистанция от поне 2 метра или да бъде заменено с просто ръкопляскане.
4. По време на игра, зад пистите е необходимо да се спазва дистанция от 2 метра, както и избягването на ползване на общи повърхности.
5. Позволява се употребата на течност за почистване на боулинг топки на алкохолна основа по време на серията, с цел дезинфекция. Използването на абразивна смес, падове или други за промяната на повърхността на топката, остават забранени.

На тренировка препоръчваме да се спазват същите мерки.

При Ковид-19 вие не отговаряте само за собственото си здраве, а и за това на вашите близки и познати. УС на ББФ отправя молба към вас, ако сте болни, изпитвате дискомфорт, имате някакви симптоми, макар и да смятате че не е Ковид-19, да останете вкъщи и да не взимате участие в тренировки и турнири докато не сте здрави.

Тези правила и мерки остават в сила до изричната им отмяна чрез анонс от УС на ББФ.


Пазете се.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA