Menu
BgBowling

Кръг V от РИШ сезон 2020/2021 – “Елитен”

Призьорите в петия кръг на РИШ за сезона
3-то място – Пламен Станчев
2-ро място – Мариана Метексинова
1-во място – Дарин Траянов
Финалистите от последния кръг

Завърши и петият кръг за сезон 2020/2021, с което всички квалификации за финалите на индивидуалното първенство също дойдоха до края си. Турнира се проведе в зала “Playground” в “Galleria Mall Burgas” между 04.06-06.06, намазването за състезанието беше 43 фута, форматът – директни мачове в Зелената и Червената схема.

“Последен шанс”: В квалификациите на 4-ти(петък) се включиха 5-ма играчи, като най-добре се представиха Валентин Димитров(178.2 среден), както също напред се класира и Красимир Георгиев(161.5 среден).

Зелена схема: Схемата на победителите започна с 24-ма атлети, топ 8 от обща ранглиста пропускат първия етап. Големи изненади нямаше в първия кръг. С влизането на първите 8 обаче турнирът се завърза и 4-мата оцелели за неделя бяха: Мариана Метексинова, Тодор Личев, Дарин Траянов и Борян Бинев.

Червена схема: Схемата на загубилите по един път стана интересна след вторите мачове, там битките се играят до 2 от 3 победи и след доста размествания и трудни игри до неделните финали достигнаха Диан Динев, Руслан Василев, Любен Левичаров и Пламен Станчев.

Полуфинали: До топ 2 в “Зелено” достигнаха Траянов и Метексинова, Дарин спечели мача и очакваше опонент от “Червено”. Там Динев победи Станчев и се изправи срещи Метексинова. Диан Динев загуби и остана 3-ти.

Финали: Мариана Метексинова и непобеденият до момента Дарин Траянов се изправиха един срещу друг, с 3:1 Дарин Траянов успя да завоюва титлата от Кръг V.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЧЛЕНСТВО
Член на ББФ може да бъде всеки любител и запален фен на играта, който подаде писмена молба - заявление за членство към някой от редовните клубове, членуващи в ББФ.
© 2017 Bulgarian Bowling Federation
Created by ATIA