Menu
BgBowling

Финали на РОШ – дисциплини “Двойки” и “Тройки”

Приключи една от най-очакваните надпревари – тази за двойки и тройки. Много обрати, страйкове и забавни моменти се случиха в зала “Joy Station”. Прочетете за всичко най-интересно в ТАЗИ статия.

Инфарктни мачове в Кръг 6 “Добруджа” от РИШ

28 атлети премериха сили в поредния кръг от Републиканския шампионат. Нови 6-ма призьори бяха наградени, а всички станахме свидетели на два крайно интригуващи финала. Разберете всички подробности в ТАЗИ статия.

Приключи още един оспорван и интересен кръг от РИШ

Кръг V “Стара Планина” предостави на атлетите нови предизвикателства на пистите, с които само малцина се справиха успешно. Разберете всички подорбности в ТАЗИ статия.

Кръг 4 “Класик” от РИШ – нов формат и нови шампиони

През февруари се проведе четвъртия кръг от Републиканския индивидуален шампионат, който противопостави 28 от най-добрите атлети в един нов и интригуващ турнир. Директни мачове, “космически” средни резултати и повече в ТАЗИ статия.

Кръг 3 “Стандартен” от РИШ 2023/2024

Първият турнир за 2024-та година събра 28-те най-добри атлети в “А” и “Б” група в нов и интересен формат. Предизвикателно намазване, близки резултати и драматични финали -за всичко това и повече можете да научите в ТАЗИ статия.

“Купа България 2023”

Завършиха всички състезания за календарната 2023-та година. Кои бяха най-успешните атлети през нея? Разберете кои бяха победителите в ТАЗИ статия.

“Bowlzone Masters 2023”

Най-добре представилите се топ 8 и топ 4 жени през 2023-та година се изправиха в директна битка за трофеите. Оспорвани мачове, пълни обрати и много повече се случи в “Bowlzone Masters”. Прочетете всички подробности в ТАЗИ статия.

Кръг 2 “Елитен” от РИШ 2023/2024

24 атлети се изправиха в свирепа битка един срещу други в опит да достигнат заветната цел – трофея в кръга. Кой атлет остана непобеден през целия турнир? Разберете всички подробности в ТАЗИ статия, посветена на Кръг 2.

Българските успехи в “IBIBO 2023”

13 български атлети премериха сили с над 230 от най-добрите европейски състезатели. Зала “IDM Club” беше домакин на грандиозен турнир, в който българите постигнаха значителни успехи. Прочетете повече в ТАЗИ статия.

Българското участие в ECC 2023

Европейският Шампионат на Шампионите отново събра най-добрите европейски атлети в една надпревара. 35 държави изпратиха състезателите си, които да се съревновават в категории “Men”, “Women” и “Mixed Doubles”. Докъде стигнаха българските представители? Разберете в ТАЗИ статия.

Квалификации РОШ 2023/2024

9 отбора, 25 двойки и 15 тройки се включиха в квалификациите на Републиканския Отборен Шампионат. Напрегнати серии, близки резултати и много позитивно настроение бяха изпълнили зала “Joy Station”. Прочетете пълнатата статия ТУК.

Първият турнир за сезона ни поднесе много изненади

48 атлети се включиха в надпреварата, която откри новият боулинг сезон. Не липсваха високи игри, инфаркни класирания и оспорвани квалификации. Прочетете пълния обзор на Кръг 1 в ТАЗИ статия.

СЕЗОН 2023/2024

Новите шампиони в Бургас Опън 2023

Над 40 от най-добрите български състезатели се събраха в слънчевия черноморски град Бургас, за да се борят за титлите в “А” и “Б” група. Оспорвана надпревара имаше и в категория “Двойки’, която допринесе за позитивното настроение. Какво още се случи в турнира? Разберете в ТАЗИ статия.

Balkan Challenge 2023

Много български атлети заеха предни позиции в “А” и “B” група, както и в категория “Doubles”. Над 120 атлети от цяла Европа се включиха в надпреварата. Драматични степладер финали, високи резултати и много повече се случи в Balkan Challenge 2023. Прочетете обзора ТУК.

Завършиха финалите на РИШ “Сеньори”, “Девойки” и “Младежи” за сезон 2022/2023

1 точка разлика, високи резултати и много интригуващи моменти – така можем да опишем финалния турнир за годината. 20 сеньори премериха сили в оспорван турнир, в който също участваха и най-добрите младежи и девойки. Обзорът на всичко случило се можете да прочетете ТУК.

Финалите на Републиканския индивидуален шампионат 2022/2023

Десетки директни срещи, хиляди точки, безброй много страйкове и трима републикански шампиони – всичко това се случи на тазгодишните финали на РИШ. Разберете какво се случи в категории “Мъже”, “Жени” и “Б група” в ТОЗИ обзор.

Последното издание на Fantastico Open за сезона

Най-големият брой участници за сезон 2022/2023, две перфектни игри, нови победители в трите групи – всичко това и много повече се случи във Fantastico Open 105. Прочетете пълния обзор на състезанието в ТАЗИ статия.

Републикански Отборен Шампионат – Финали за сезон 2022/2023

Коя двойка успя да надвие всички останали? Наблюдавахме ли изненади в дисциплина “Тройки”? Кой е най-добрият отбор в българския боулинг? Разберете отговорите на тези въпроси в обзора на РОШ 2022/2023. Пълната статия намерете ТУК.

Последен кръг от Републиканския индувидуален шампионат за сезон 2022/2023

В “Зала Плейграунд” – Бургас се събраха 24-мата най-добри атлети, за да премерят сили в единствения за сезона турнир тип “Елитен”. Десетки близки срещи, оспорвани мачове и трима призьори. Разберете какво се случи в Кръг VI “Черно море” в ТАЗИ статия.

Кръг V “Шипка” от РИШ 2022/2023

Последният турнир за сезона тип “Стандартен” завърши и бяха видени множество опити за перфектни игри, близки срещи и нови победители. Какво се случи в петото издание на Републиканското първенство – разберете в ТАЗИ статия.

Приключи Кръг IV “Мусала” от РИШ

Много предизвикателна схема за намазване, много топ атлети отдапнали в квалификациите, драамтични финали и още запомнящи се моменти се случиха във февруарския кръг на РИШ. Интересни детайли и анализ на всички етапи от турнира прочетете ТУК.

Първото издание на Fantastico Open за 2023

През месец февруари се проведе 104-тото Fantastico Open, което ни представи едни от най-високите резултати някога, интригуващи степладер финали и много награди. Проследете всички фази на състезанието от ТОЗИ линк.

Първият турнир за новата година завърши – изненадващи шампиони

Приключи Кръг III от Републиканския индивидуален шампионат – “Родопи”. В него присъстваха опити за 300, напрегнати квлаификации и финали и още много. Прочетет пълния анализ на турнир в ТАЗИ статия.

Две защитени титли в “Bowlzone Masters 2022”

На 10/11 декември се проведе най-престижният турнир за годината, в който се изправиха 8-те най-добре представили се през сезона мъже и топ 4 дами. Десетки мачове, драматични обрати и предизвикателни намазвания – прочетете повече в ТАЗИ статия.

Две поредни победи в републиканския шампионат – обзор на Кръг 2 “Тракия”

Последният кръг от Републиканското индивидуално първенство за календарната 2022-ра година ни представи истинко зрелище, сплитове, изключително къса схема за намазване на пистите и още много. Прочетете пълния анализ на турнира от ТОЗИ линк.

Първият Кръг от РИШ за сезон 2022/2023 – драматични финали

Завърши Кръг 1 “Класик” от редовния календар на Републиканския индивидуален шампионат за новия сезон и подобаващо стартирахме с напрегнати серии, сложни затваряния и много близки резултати. Как един участник стана от изпадащ – победител? Разберете в статията ни ТУК.

Приключи Sofia International Open 2022 – българските успехи в турнира

Най-големият международен турнир у нас за годината събра над 180 състезатели от цяла Европа. В 9-те състезателни дни видяхме десетки перфектни игри, космически серии и трима българи във финалните етапи. Разберете всички подробности, анализи и погледнете специални кадри от SIO 2022 в ТАЗИ статия.

Българските атлети, които участваха в румънския турнир “IBIBO 2022”

В рамките на една седмица десетки състезатели премериха сили в “IDM Club”, 8-на българи се бориха до последно за високи класирания, имаше силни серии, инфакртно малки разлики и много успехи – прочетете анализ на турнира в ТАЗИ статия.

Завърши първият за сезона турнир – Фантастико Опън 103

Купа “Изида” ни предложи множество изненади, високи средни резултати, финали с разлики от по точка и подобаващо откриване на сезон 2022/2023. Прочетете детайлен анализ ТУК.

Юбилейната десета Неделна Лига завърши с дебютиращ шампион

Страхотни затваряния, високи резулатите, пълна зала и нови победители – всичко това се случи в изборната Неделна Лига. Прочетете всичко за нея в ТАЗИ статия.

СЕЗОН 2022/2023

Завърши чудесната “Неделна Лига – Тройки 2” с още веселие и нови победители

Преди началото на сезон 2022/2023 се проведе още една много приятна, силно конкурентна и интересна за следене Неделна Лига, в която всяка кегла имаше значение. Коя тройка победи и кой грабна индивидуалната награда – разбете в ТАЗИ статия

Две български дами участваха в най-силния европейски боулинг форум – European Women Championship 2022

Марина Стефанова и Мариана Метексинова от БК “Атиа” изиграха множество серии, включиха се в ралични дисциплини и развяха знамето на Република България в Дания. Случиха се множество интересни ситуации, силни игри не липсваха, а на какви позиции завършиха нашите дами – прочетете в СТАТИЯТА.

Неделна Лига – Двойки завърна най-добрите атлети в залата през лятото

Обичаният то всички играчи турнир “Неделна Лига” отново протече при страхотна атмосфера, красиви изпълнения, опити за 300 точки и множество наагради. Прочетете повече в материала ни ТУК

Бургас Опън 2022 завърши и летният турнир получи своите победители

Една седмица в Бургас, изпълнена с много емоции, инфарктни финални степладери, почивка в хотел като специална награда и още много – прочетете всички за Бургас Опън 2022 ТУК

Българските успехи в Balkan Challenge 2022

Завърши най-сериозният турнир на Балканите за последните няколко години, българска състезателка спечели голямата купа, имахме отбор на финалите и още много неща се случиха. Прочетете всичко интресено и анализ на етапите в ТАЗИ статия.

Победителите в РИШ за “Сеньори”, “Младежи” и “Девойки” след тежка битка вече са ясни

Последният финален турнир от поредицата на Републиканският индивидуален шампионат за сезон 2021/2022 приключи с много вълнуващи мачове, показващи завидно ниво на боулинг. Прочетете в ТАЗИ статия детайлния анализ на състезанието.

Финалите на РИШ за сезон 2021/2022

Цяла година кръгове, усилия, титли – дойде моментът да видим кои играчи прибраха златните медали при “Мъжете”, “Б” група и “Жените”. Вижте подробностите ТУК

Най-доброто за последно, Фантастико Опън 102 сложи точка на сезона

Високи средни резултати, чисто нови шампиони в категориите, много добри изпълнения и още се случиха в последния за 2021/2022 сезон на Фантастико Опън. Вижте повече за състезанието ТУК

Най-важният турнир за всеки отбор даде своите победители, РОШ 2021/2022 завърши

Три пълни дни с натоварени надпревари в категориите “Двойки”, “Тройки” и “Отборно” се случиха този уикенд и много силни игри, много драматични мачове и далеч повече емоции се хвърлиха по пистите. Прочетете всичко, което се случи в ТАЗИ статия.

Българските успехи в международния турнир Kivelos Bowling Open 2022

6-ма български атлети пътуваха до Атина, Гърция, където показаха своите умения и се изправиха срещу над 200 чуждестранни състезатели. Кои бяха най-добрите им серии, кой играч имаше две игри над 250 точки – разберете всичко в ТАЗИ статия.

Перфкетни игри, нови рекорди и още – завърши Фантастико Опън 101

След юбилейното 100-но издание на Фантастико Опън получихме още много позитивни емоции и страхотни мачове от следващото състезание от серията. Прочетете какво се случи ТУК

Любимият турнир на боулърите – Неделна Лига се завърна с издание за тройки

След дълга почивка играчите отново бяха на пистите и много емоции, хъс, желание и страйкове бяха хвърлени на пистите. Вижте повече ТУК

Елитният Кръг VI сложи край на турнирите за този сезон

С много емоции, черноморски бриз и напрегнати мачове се проведе последния за сезон 2021/2022 турнир от РИШ. Разберете какво се случи ТУК

Издание 100 на Фантастико Опън беше шоу от световна класа, юбилейният турнир ще бъде запомнен за дълго

Празнество, почерпка и страхотно ниво на боулинг, показан от българи и чужденци – ФО 100 беше невероятен турнир, за който може да прочетете повече ТУК

Впеачтляващо представяне на някои атлети в Кръг V на РИШ за 2021/2022

Огромни резултати, много оспорвани степладери и още се случи по време на петия Кръг от републиканското. Прочетете пълния анализ ТУК

Драматични финали определиха победителите във Фантастико Опън 99

Завърши още едно запомнящо се издание на Фантастико Опън, в което бяха постигнати невероятни резултати и короновани нови шампиони – вижте повече ТУК

Много напрегнат и красив за наблюдаване финал на Кръг IV от РИШ сезон 2021/2022

Приключи и четвъртият кръг, който ни предложи високо ниво на боулинг, завързани мачове и кои станаха победители – вижте ТУК

Най-престижният турнир за годината приключи и победителите в Мастърс 2021 са тук

12-те най-усшени за сезона играчи, напрегнати мачове и много емоции оформиха последният за календарната 2021 година турнир – прочетете повече ТУК

Кръг III от календара на РИШ за сезон 2021/2022 получи своите нови шампиони.

С това издание на кръговете преполовихме сезона и класациите стават все по-нагорещени. Прочетете какво се случи в Кръг III ТУК

Последното издание на Фантастико Опън #98 за 2021-ва година беше тежко

Ниски резултати, трудно намазване и много интересни мачове бяха част от ФО 98, можете да прочетете всичко ТУК

Страхотно представяне на младите атлети по време на Фантастико Опън 97

Високи резултати, приятна схема на намазване и доминация на “Страйк Мания – София”. Проследете етапите на ФО 97 ТУК

Призьорите в първото Фантастико Опън за новия сезон са ясни

Дадохме начало на сезон 2021/2022 подобаващо с издание 96 от Фантастико Опън купа “Изида”. Кои бяха най-успешните играчи – прочетете ТУК

Приключи Кръг II от РИШ в “А” и “Б” група с драматичен край

Вторият турнир за сезона предложи много високо ниво боулинг, интересни обрати и още много истории, които можете да проследите ТУК

Кръг I от РИШ сезон 2021/2022 завърши с много изненади в групите

Започна новият сезон на Републиканското първенство, в първия турнир се случиха много интересни събития, за които можете да прочетете ТУК

СЕЗОН 2020/2021

Любимият Бургас Опън ни предложи сензационни финали за край на сезон 2020/2021

Тазгодишното издание на Бургас Опън отново събра най-добрите състезатели в “Galleria Mall Burgas” и за всички интересни събития прочетете повече ТУК

Финали РИШ за Сеньори, Младежи и Девойки – 2021

Най-интересните финали за годината в дисциплината “Двойки”, “Тройки” и “Отбор” ни представиха интересни игри, напрегнати мачове и още. Вижте повече за турнира ТУК

Финали на РИШ за сезон 2020/2021

Какво е боулинг сезон без подобаващи финали? Дойде време да опредлим победителите в дисциплините – вижте какво се случи ТУК

Кръг V от РИШ сложи край на изданията за сезон 2020/2021

Приключи и вълнуващият “Елитен” кръг в Бургас, който беше едно запомнящо се издание. Прочетете всичко за турнира ТУК

Завърши Кръг IV от РИШ с доста изненади

Предпоследният кръг за годината предложи драма, високо ниво боулинг и в статията можете да прочетете повече – ТУК

Гранд Финалът на Фантастико Опън завърши с големи награди и много бъдещи надежди

Финалният турнир за сезон 2020/2021 получи и своя запомнящ се завършек, след дъгли мачове и емоционални серии достигнахме и до шампионите по групи. Прочетете всичко ТУК

Последният Фантастико Опън №95 приключи, ясни са участниците за Гранд Финала

С много високо ниво, добро настроение и последните 3-ма победители в групите, Фантастико Опън 95 сложи точка на сезона. Вижте повече ТУК

Най-добрата двойка, тройка и отбор за сезон 2020/2021

Финалите на Републиканския отборен шампионат дадоха страхотен завършен на любимите ни дисциплини Двойки, Тройки и Отборно. Прочете какво се случи ТУК

Страхотни игри, блестящи представяния и още във Фантастико Опън 94

260 точки за победа? Високи cut-ове, завързани степладери – вижте всичко това в статията ТУК

Фантастико Опън 93 завърши с много изненади и инфарктни финални мачове

Прочетете какво се случи във всяка една от групите на Фантастико Опън 93 ТУК.

Високи резултати и нови победители във Фантастико Опън 92

4-тото издание на Фантастико Опън за сезона приключи с много оспорвани степладер мачове и силни cut-ове във всички групи. Прочетете повече за турнира ТУК

Мастърс 2020 ни изненада, впечатли и определни новите най-добри играчи

Осемте най-усшени мъже и топ 4 дами за 2020-та година премериха сили и след десетки напрегнати игри може да видите победителите ТУК

Приключи Кръг III от РИШ с много интересен развой на състезанието

Завърши третият кръг от Републиканския индивидуален шампионат за сезон 2020/2021 и можете да прочетете повече информация ТУК

Кръг II от РИШ се проведе едва 5 дни след двумесечна пауза на сезона

Поради втория локдаун в страната, Кръг II бе изместен от оригиналните си дати през Ноември 2020та, за Февруари 2021ва. Въпреки дългата пауза без тренировки и турнири, атлетите показаха отлично ниво на игра. Пълния репортаж вижте ТУК

Фантастико Оупън 91 бе истинско предизвикателство

Турнурът се проведе от 16.11 до 22.11.2020, като представляваше доста затруднения за атлетите, поради сложното намазване. Целия репортаж вижте ТУК

Юбилейното Фантастико Оупън 90 завърши с гръм

Турнирът се радваше на високи резултати през цялото време, но връх взе финала в А група, където Пламен Станчев хвърли перфектна игра – 300 точки! В Б група победител стана Георги Тепелиев, а в Ц младият Антон Симеонов. Целия репортаж вижте ТУК.

Приключи Кръг I от РИШ

Кръг I от РИШ бе първия от нововъведения тип “Класик”. Победител в А група стана Радка Дангова, а в Б група – Любен Левичаров. Целия репортаж вижте ТУК.

Приключи Фантастико Оупън 89

Приключи Фантастико Оупън 89, който беше първи за Сезон 2020/2021. В А група титлата взе Мариана Метексинова, в Б група – Калин Симеонов, а в Ц група – Ивелин Димитров. Целия репортаж вижте ТУК.